lang="sv-SE"> Nyheter |
<< >>

Grattis till alla vinnare!

Tack alla ni som tävlade i vår Instagram-tävling samt i julkalenderquizen! Nu har vi utsett vinnarna och säger grattis till Ola Ho Joanna Wozniak Susanne Johansson som vunnit presentkort i julkalenderquizen! Grattis också till Malin Svensson Stoltz som vann en lagning av barnens iPad och Jenny Knutsson som vunnit en lagning av en retrolampa.  

Robin: ”Återbruk sätter igång kreativiteten”

Att besöka Robin Berkhuizen i hans hem är som att kliva rätt in i en designtidnings bildvärld. Det speciella är det kreativa återbruket av gamla saker.

Få dina trädgårdsmöbler att hålla längre

Ju mer du tar hand om en möbel desto längre håller den. Tidig vår är bästa tiden för möbelskötsel men se till att de är rena innan du ställer undan dem i höst

20 sekunder med Länge leve prylen!

Åker du med Pågatågen i november har du säkert inte missat vår kampanj på skärmarna.  

Ulrika: ”Känslan av att ”rädda” en möbel ger energi!”

Med färg, form och kreativitet skapar Ulrika Lundby magi. Hon driver Simsalabim Förvandlingsdesign i Höganäs som ger gamla möbler och ting nytt liv.

Se furubyråns trendiga förvandling !

Den gamla byrån i sovrummet som du tröttnat på eller den som du gömt undan på vinden. Grannens gamla pärla eller kanske ett loppisfynd? Tapet hittar du kanske från tidigare tapetprojekt i hemmet eller så kan du fråga efter fynd hos din färghandlare!